Takbir!!! Allahu Akbar

FOM Ads

7/18/2010

tak de idea...


lame dah tak update blog..sbb x de idea..lagi2,sekarang ni sibuk dgn klas malam..so,mse utk ngadap laptop ni terhad..n nak exam pun...
-minggu ni akan diadakan hari anugerah..so,kalo ade gambar syok,sy letak..ok..
-nak tempah buku,tapi ustaz yang sy e-mail tu x bls plak..mcm mne ek?ade tak sesape tau cmne nak tempah buku dari qurtubie enterprise?sila beri maklum balas jika tau ek..syukran..

*moga hidup anda diberkati Allah dan ceria selalu...MSN Onion Emoticons

1 comment:

Fakeh said...

KAJIAN SEMASA MENGENAI PERKEMBANGAN WAHABBI DI MALAYSIA, SILA GOOGLE TAJUK-TAJUK SEPERTI DI BAWAH INI:-

(a) SIFAT 20 - http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
(b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
(c) Jom Kenali Dr Maza & Co
(d) Ahlul Bait Yang Dicerca
(e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
(f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
(g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah
(h) TAJUK KHAS - BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA ASWJ

FAKEH KHALIFAH SAKA